Каква е разликата между окачването на 156ца СПОРТ и ОРИГИНАЛНОТО окачване на 156цата? По-твърдо ли или по-ниско? Каква е разликата, щото се чудя дали да не си сменя мойто!
Известие
Collapse
No announcement yet.
За спорт пакета при 156
Collapse
X
-
Е сега ако кажеш, че при целия тоя силов тунинг не си сменил окачването...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Първоначално публикувано от ziminпо ниско и по твърдо. казват,че не става за нашите пътища.тря мноо бавно на дупките щото иначе ше ти се натърти дупарата (и не само).по дупките и неравностите само първа на полусъединител,а по павета бавно на втора.
Но в завои и резки маневри на хубав път колата НЕ МЪРДА захапва пътя и може да се рзчита на нея
Comment
-
Напълно съм съгласен с колегата'cassillas',едното за сметка на другото.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от dyniИначе отразява ли се на живота на носачите?И какво се сменя освен по къси пружини и амортисьори друго ще трябва ли?
Щото и аз съм се навил че нещо много ми стърчи нагоре колицата...
Comment
-
Re: до casslias
Първоначално публикувано от dyniама тя твоята е свалена сякаш или така ми се струва?
Comment
-
Re: до casslias
Първоначално публикувано от cassillasПървоначално публикувано от dyniама тя твоята е свалена сякаш или така ми се струва?Тва за чипа и спортния филтър ако си с бензинка е супер безмислено също
156 V6 turbo
Comment
-
Колега, преди време питах същия въпрос KGB, защото мернах че има 147 със спортно и той каза, че за 100к из наще пътища си държи окачването и там само нщкакъв тампон или нещо от този род е сменил!
Въпроса е дали ще попаднеш на качествен продукт в БГ, а ние знаем за какво иде реч. Поразгледай възможността да купиш от чужбина примерно от немския Ибей!Opel Corsa B
Opel Tigra
Mercedes A 160
Mercedes A190 AMG
Alfa Romeo 147 1.6 ts
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669
Comment
-
И аз съм със спорт пакет и дори и седалките ми са спортни с подвижна част на подбедреницата. И седалките са по твърди което допринася за друсканетоНо относно здравината мисла дори че е по здраво , реално усещането е различно по неравностите. Иначе дупките с което и да е окачване са едни и същи .
CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500
Comment
Comment